Avís legal i política de privacitat

Avís legal

Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de t-atracoteatre.cat, així com tots els elements continguts (fotos, text, dossiers…) pertanyen a Robert Gobern i Simó (T-Atraco Teatre) i subsidiàriament als autors respectius. L’usuari particular podrà visualitzar, imprimir, fer còpia al disc dur sempre i quan sigui per fer-ne un ús privat. Els mitjans de comunicació podran fer-ne difusió fent constar sempre la procedència i l’autoria dels elements quan així ho explicitin. Queda expressament prohibida qualsevol altra utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la modificació, alteració, descompilació i qualsevol altra operació d’enginyeria inversa d’aquests elements.

 

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que t-atracoteatre.cat ofereix i no emprar-los per a:

1. Incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.

2. Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, il·legal, d’apologia del terrorisme o que vagi en contra dels drets humans.

3. Provocar danys als sistemes físics i lògics de t-atracoteatre.cat, dels seus proveïdors o de terceres parts, introduir a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys esmentats.

 

t-atracoteatre.cat es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes, canviant, suprimint o afegint tant els continguts i serveis que s’ofereixen com la forma en què aquests apareixen presentats o localitzats.

 

La companyia T-Atraco Teatre (Robert Gobern i Simó) perseguirà l’incompliment de les condicions anteriors, així com qualsevol utilització indeguda del web t-atracoteatre.cat, exercint totes les accions legals que consideri oportunes.

 

Política de privacitat

t-atracoteatre.cat actuarà amb les pautes de confidencialitat i seguretat que estableix la Llei 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Les persones que facilitin dades a través dels formularis tenen dret a modificar-les o cancel·lar-les en qualsevol moment enviant una comunicació a l’adreça de correu electrònic info@t-atracoteatre.cat.